| Ресторантът!!! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Кели Кларксон Admin
Брой мнения : 114 Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Ресторантът!!! Нед Юни 08, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Питър Певънси
Брой мнения : 56 Registration date : 24.06.2008
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 10:20 am | |
| Питър пристигна първи в ресторанта.Той седна на една маса и зачака останалите........ | |
|
| |
Кели Кларксон Admin
Брой мнения : 114 Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 11:08 am | |
| Кели пристигна!И се огледа,на една от масите беше седнал именника: -Здравей отново!Как си?Какво ще си поръчаш?-попита го жената а той отвърна: | |
|
| |
Макс Тайлър Admin
Брой мнения : 106 Age : 34 Местожителство : Разград Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 11:17 am | |
| Макс се появи в ресторанта.Още докато влезе от вратата той видя Кели и Пийт да са седнали на една маса,той незабавно тръгна към тях. -Здравейте -Здравей-отговориха Кели и Пийт -Пийт това е за тебе ,мъжът извади букета с цветя и го подаде казвайки:Честит Имен Ден,да си жив и здрав, да си все така усмихнат и винаги да си от моята странна когато спорим с Кели :D -шеговито каза Макс -Оо Мерси мерси ;) -Ам Макс защо закъсня?-промълвя Кели -Еми в последния момент ми се озова един малък проблем,но го оправих няма страшно ;) -Ем хайде какво ще си поръчате? -запита Макс -Ами точно това бях питала Пийт-добави Кели -Е Пийт казвай първи ;) | |
|
| |
Питър Певънси
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 1:12 pm | |
| -Ами тъй като аз имам празник аз ще черпя.Предлагам да си купим шампанско.Какво ще кажете?-попита Питър -Да,защо-каза Макс -Сигурен ли си,че искаш ти да платиш?-попита Кели -Разбира се-отговори Пийт Келнерът дойде и именникът му поръча на-доброто шампанско. -Дано нямате нищо против че донесох диск с моя любима музика?-попита Питър........ | |
|
| |
Макс Тайлър Admin
Брой мнения : 106 Age : 34 Местожителство : Разград Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 2:20 pm | |
| -Не,нямаме нищо против :) ,нали Кели -О,да.....А Пийт ти каква музика слушаш -запита Кели | |
|
| |
Питър Певънси
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Макс Тайлър Admin
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 2:47 pm | |
| -Оха,супер са ;) ... имаш вкус за песни -каза Макс и продължи -Ам аз ще си взема една руска салатка :) -Песните са страхотни Пийт-каза Кели и продължи -А Макс и аз ще взема шопска салатка :) -Е хубаво и аз ще си взема една Руска също ;) И тогава на масата се появиха исканите ястия.... -Е хайде дигам тост заради Пийт,Наздраве!-каза Макс ставяайки прав -Наздраве! -Добави Кели -Наздраве!-каза и Пийт.И след това тримата си удариха чашите и пак седнаха. -Ам Пийт какво правихте вие вчера преди да дойдете в стаята ми и да ме поканете? Защото ми се стори че сте мокри :D -промълвя Кели ,и зачака отговора на Питър | |
|
| |
Питър Певънси
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! Пон Юни 30, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ресторантът!!! | |
| |
|